אוכל
אוכל

משה בתיבת טורטייה

חזרנו במכונת זמן לשנות ה-80, והטייס שלנו רון יוחננוב (יש טייסים במכונות זמן?) דאג לשדרוג מעולה: במקום לעבוד עם בצק מגלגלים את הנקניקיות בטורטיות עם איולי פסטו מהיר. אפשר לטגן ואפשר לאפות, מה שמתחשק

|mako אוכל| פורסם08:48
משה בתיבה - בטורטייה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.8134reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת טורטיות
  • נקניקיות

לאיולי פסטו מהיר:

  • חצי כוס מיונז
  • 2 כפות גדושות של פסטו
  • שן שום כתושה
  • מעט מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל המרכיבים לאיולי.

2מניחים על משטח עבודה את הטורטייה, מורחים איולי, מניחים מעל נקניקייה ומגלגלים. ניתן לסגור את הטורטייה בעזרת קיסם.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

3מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים מכל הצדדים עד הזהבה. לחלופין - ניתן לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-15 דקות, או עד הזהבה.

*אפשר להחליף את האיולי בתערובת של קטשופ, מיונז וחרדל.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il