אוכל
אוכל

אוזני המן מלוחות מבצק פטנט

אוזני המן ממזריות של רון יוחננוב, עם בצק פטנט שמכינים בלי התפחות ובלי לחכות, מילוי גבינות מפנק ומרקם סופר קריספי. טיפ קטן: אם אתם בונים עליהן למשלוח מנות כדאי שתכינו כמות כפולה, שיהיה גם לשימוש עצמי

|mako אוכל| פורסם07:02
אזני המן מלוחות של רון יוחננוב (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.843reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 2 כוסות קמח לבן רגיל
  • 3 כפות גדושות מיונז מכל סוג
  • כף חומץ (אל דאגה, הוא לא משפיע על הטעם רק על המרקם)
  • כחצי כוס מים חמימים

למילוי גבינות:

  • ביצה
  • 200 גרם גבינה כנען / קוטג'
  • 100 גרם גבינת צהובה מגורדת
  • 100 גרם גבינה פטה
  • מלח ופלפל שחור
  • מעט תימין טרי קצוץ דק

לעיטור:

  • ביצה להברשה
  • שומשום או קצח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, רך ומבריק.אם צריך אפשר להוסיף מעט מים בהדרגה.

>> עוד מתכונים לאוזני המן

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

3מכסים את הבצק ומניחים על השיש למנוחה של 10 דקות.

4מרדדים את הבצק על משטח העבודה. קורצים עיגולים, מברישים כל עיגול בביצה ומקשטים בשומשום או קצח. הופכים כך שציפוי השומשום/קצח יפנה למטה, ממלאים ומברישים את הדפנות בביצה, כדי לוודא שהבצק לא ייפתח באפייה. סוגרים למשולשים בצורת אזן המן.

5אופים 25-30 דקות או עד הזהבה.

אזני המן מלוחות של רון יוחננובאזני המן מלוחות מבצק פטנט|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

תגיות:אזני המן
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il