
אוזני המן מלוחות מבצק פטנטאוזני המן ממזריות של רון יוחננוב, עם בצק פטנט שמכינים בלי התפחות ובלי לחכות, מילוי גבינות מפנק ומרקם סופר קריספי. טיפ קטן: אם אתם בונים עליהן למשלוח מנות כדאי שתכינו כמות כפולה, שיהיה גם לשימוש עצמי![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
למילוי גבינות:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, רך ומבריק.אם צריך אפשר להוסיף מעט מים בהדרגה. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3מכסים את הבצק ומניחים על השיש למנוחה של 10 דקות. 4מרדדים את הבצק על משטח העבודה. קורצים עיגולים, מברישים כל עיגול בביצה ומקשטים בשומשום או קצח. הופכים כך שציפוי השומשום/קצח יפנה למטה, ממלאים ומברישים את הדפנות בביצה, כדי לוודא שהבצק לא ייפתח באפייה. סוגרים למשולשים בצורת אזן המן. 5אופים 25-30 דקות או עד הזהבה.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:אזני המן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |