
עוגיות מרוקאיות מזולפותאנחנו מתים על עוגיות מרוקאיות, אלה שקוראים להן גם "עוגיות מכונה", ומהיום נכין רק את אלה של רון יוחננוב, עם טוויסט מעולה שעושה את החיים קלים: לא צריך מכונה או מטחנת בשר, פשוט משתמשים בצנתר ומזלפים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר עד לקבלת קרם אחיד. 3מורידים את המיקסר למהירות בינונית ומוסיפים את השמן, הונילי ומיץ התפוזים. 4שופכים פנימה את היבשים ומערבבים כ-2 דקות עד שמתקבל רך מאוד. אם צריך - אפשר להוסיף מעט מיץ תפוזים או שמן, עד לקבלת מרקם רך. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 5מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר (עדיף צנתר בינוני - העוגיות עוד תופחות באפייה), ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 6אופים כ-20 דקות או עד הזהבה. פתאום החיים קלים. עוגיות מרוקאיות מזולפות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלשימו לב: * לא חייבים מיקסר, אפשר פשוט לערבב בקערה את כל המרכיבים עד לקבל בצק רך. * במידה ומכינים את העוגיות במטחנת בשר, אין צורך במרקם רך מידי. * הזילוף: חשוב להשתמש בשקיות זילוף חזקות ואיכותיות. לא משנה סוג ועיצוב הצנתר - יוצא יפה בכל מצב. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |