מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

ברד לימונענע

מחר מתחיל חום יולי? אין בעיה, אנחנו מוכנים עם משקה לימונענע גרוס, ירקרק, מרווה וכיפי בלי חומרים משמרים או סירופים ותמציות - פשוט דוחפים לבלנדר לימון ונענע טריים, קצת סוכר, קרח ומים - שותים ומתרעננים

|mako אוכל| פורסם07:22
ברד לימונענע (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל 2-3 כוסות:

  • חצי לימון מקולף (אם רוצים משקה חמוץ יותר - אפשר גם לימון שלם)
  • 2 כוסות קרח
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 2 חופנים של נענע טרייה
  • חצי כוס מים קרים

אופן ההכנה:

1ממלאים כוס בלנדר בקרח, מוסיפים את הלימון, הנענע והסוכר.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

לימונענעלימונענע|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

2שופכים לכוס את המים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי.

3 ממלאים בכוסות ומגישים.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il