
קסטה ביתית בקלי קלותהבלוג של רון יוחננוב כאילו ראה את גל החום הנולד, וסיפק לנו מתכון משגע לקסטה שבאמת, אבל באמת שכל אחד יכול להכין עם יד קשורה מאחורי הגב. יאללה, היינו פה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצפת תפוחה. לאחר שמתקבל מרקם של קציפה ממשיכים להקציף תוך כדי הוספה של החלב המרוכז, עד לקבלת קציפה תפוחה ויציבה. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2מרפדים תבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ בשכבה של ביסקוויטים, מכסים בקרם וסוגרים בשכבה שנייה של ביסקוויטים. 3מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ללילה. 4ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה. 5מוציאים את הקסטות מהמקפיא, מעבירים למשטח עבודה וחותכים למלבנים. 6מצפים כל קסטה בשוקולד ומקשטים בסוכריות צבעוניות. 7מעבירים שוב להקפאה, עד התייצבות, וזוללים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב קסטה ביתית בקלי קלות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלהערות: ** לקסטות פחות מתוקות מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עם שלושת רבעי קופסה של חלב מרוכז. ** אל תוותרו על תמצית הווניל. ** אפשר להוסיף לקרם 3-4 כפות של ממרח לבחירתכם, כמו נוטלה, ממרח לוטוס או ריבת חלב. ** אפשר להוסיף לקרם גם תוספות כמו שברי עוגיות, שוקולד קצוץ, אגוזים או פירות. ** לא חייבים לקשט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |