
צנימי בטטהאם גם אתם מרגישים שמרוב פחמימות ריקות אתם תכף הופכים ללחמנייה בעצמכם - זה הפתרון בשבילכם: צנימים פריכים, דקים וטעימים, שעשויים לא מלחם אלא מפרוסות בטטה דקיקות. איך הקסם הזה קורה? הנה, ממש בקלות![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
תוספות אפשריות:
אופן ההכנה:1פורסים את הבטטה דק דק לאורכה, רצוי בעזרת מנדולינה. 2מכניסים לטוסטר ל-2 דקות (כ-2 סבבים של הטוסטר). צנימי בטטה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל צנימי בטטה עם שוקולד ובננה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב 3מסדרים את התוספות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |