
עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזיםיש פה מישהו שמפחד ממרנג? אנחנו מזהים יד מהוססת או שתיים מול המסך, ושמחים להרגיע עם מתכון של רון יוחננוב למרנג עם טריק שתמיד מצליח, והופך לעוגיות הכי יפות וטעימות שיש. והעיקר, אתם יודעים, לא לפחד כלל![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :למרנג:
תוספות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-100 מעלות. 2בסיר קטן ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מעל הסיר מניחים קערה (בן מארי) ולתוכה מוסיפים את החלבונים יחד עם הסוכר. 3מערבבים את הסוכר והחלבונים היטב כל הזמן עד שכל הסוכר נמס לחלוטין, (חשוב לערבב, שלא יהפוך לחביתה). 4מעבירים את החלבונים עם הסוכר הנמס לקערת המיקסר ומתחילים להקציף במהירות עד שמתקבל קצף תפוח ויציב.לקראת סיום מוסיפים את הוניל והחומץ ומקציפים מעט עד שנטמעים בתוך הקצף. את החומץ לא חייבים להוסיף, אבל זה משדרג את המרקם בתוך המרנג למשהו שמזכיר מרשמלו. 5מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב. מוסיפים פנימה את האגוזים והשוקולד. 6מרפדים תבנית בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפות מניחים תלוליות של מרנג בתבנית.
7אופים משך כשעתיים עד שהעוגיות נאפות. עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |