
פתיתים ועוף בשקית קוקייום קשה עובר על כוחותינו? כל העולם על הגב שלכם? תנו לנו לעזור עם הבישולים: עוף ופתיתים שיוצאים מושלם אחרי שהם בילו שעה בתנור בתוך שקית קוקי. חמש דקות עבודה, והקסם קורה: כל כך טעים, כל כך פשוט![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מכניסים את כל המצרכים לשקית קוקי. 3סוגרים את השקית ומערבבים הכל בתוך השקית. לא מחוררים את השקית! בלי לחורר! שקית הקוקי נכנסת לתנור|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מכניסים לתנור לשעה. 5פותחים את השקית, מערבבים היטב ומגישים חם. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |