סלט קפרזה

בארוחת פיצה לא צריך תוספות - הרי הכל כבר שם - אבל אם יש משהו שבכל זאת מתחשק לנו ליד הפיצה זה איזה סלט רענן, אם אפשר אחד שמדבר עם הפיצה באותה שפה (אתם יודעים, לא איזה עדשים וקינואה פתאום). וזהו, חברים, הקפרזה - כאן בגרסת המיני, שבעינינו היא כיפית בהרבה.

>> למתכון: סלט קפרזה

סלט קפרזה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
הקפרזה שאנחנו הכי אוהבים | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

פיצה מהירה ללא לישה

לפני שאתם מקללים אותנו מתחת לשפם ומתקשרים לפיצה האט - חכו רגע. לא היינו מפילים עליכם בשבת מתכון לפיצה מסובכת, עם לישות ועניינים. אתם הרי כבר מכירים אותנו. אז המתכון הזה, של שי ברנדס, אומנם כולל שמרים אבל לא כולל לישה, והוא באמת קל ובאמת מהיר ובאמת באמת שגם אתם יכולים להכין אותו - ולהצליח עד הגג.

>> למתכון: פיצה מהירה ללא לישה

פיצה ביתית של שי ברנדס (צילום: שי ברנדס)
אהובה שלנו בלב | צילום: שי ברנדס

קרמבו מסקרפונה ושוקולד לבן ממש, אבל ממש פשוט להכנה

הנה עוד מנה שנראית אקסטרה מסובכת אבל בעצם לוקחת רק חצי שעה (שעתיים כולל קירור): קרמבו ביתי שאינו מבוסס על קצף ביצים או משהו מאתגר מעין זה, אלא פשוט על מסקרפונה שמוקצפת עם שמנת מתוקה. החלק הכי מורכב במתכון הוא יצירת העוגיות - אבל נגיד לכם בסוד שאם תשתמשו בעוגיות קנויות בכוונתנו להעלים עין.

>> למתכון: קרמבו מסקרפונה ושוקולד לבן

קרמבו מסקרפונה, שוקולד לבן ולוטוס - הגרסה המרושלת (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
הם הכי יפים כשהם מרושלים | צילום: ענבל לביא, mako אוכל