קציצות ופסטה בלימון

הדיי עפאים הוא מאנשי האוכל שאנחנו יותר מעריכים על הפלנטה, גם כמתכונאי וגם כמסעדן, קציצות ופסטה ידועות כשילוב שאין שני לו ופסטה עם רוטב לימוני היא פסגת החיים, זה ברור. שלבו את כל אלה ותקבלו את המנה העיקרית שלכם לשבת, שהיא גם התוספת. שרק יישאר קצת לראשון, אמן.

>> למתכון: קציצות ופסטה בלימון

סלט בייבי תרד, עגבניות שרי, ענבים ופקאן (צילום: אפרת ליכטנשטט, יחסי ציבור)
סלט חגיגי של בייבי תרד, עגבניות שרי, ענבים ופקאן | צילום: אפרת ליכטנשטט, יחסי ציבור

סלט בייבי תרד ופקאן

רק מהתמונה אנחנו מרגישים את פרץ הרעננות בפה שלנו, ואנחנו אוהבים את זה. מלבד העלעלים והאגוזים יש בו גם עגבניות שרי, נבטים ובצל סגול, ואם תוסיפו כמה ענבים נהיה האחרונים שנתנגד. והרוטב? בלסמי, שמן זית, שום. בקיצור, רק דברים טובים.

>> למתכון: סלט בייבי תרד ופקאן

רוגלך שוקולד קלאסיים צפופים בתבנית (צילום: קרן אגם, אוכל טוב)
הצטופפו בשביל התמונה | צילום: קרן אגם, אוכל טוב

רוגלך שוקולד קלאסיים

פינקנו אתכם עם מינימום בישולים לשישי, לא תשקיעו קצת בקינוח? מתכון של קרן אגם לרוגלך במילוי שוקולדי, ששולחים את אלה של הקונדיטוריות להתבייש בפינה. הכי שווים את הזמן שלכם, באחריות.

>> למתכון: רוגלך שוקולד קלאסיים