קציצות ופסטה בלימון

הדיי עפאים הוא מאנשי האוכל שאנחנו יותר מעריכים על הפלנטה, גם כמתכונאי וגם כמסעדן, קציצות ופסטה ידועות כשילוב שאין שני לו ופסטה עם רוטב לימוני היא פסגת החיים, זה ברור. שלבו את כל אלה ותקבלו את המנה העיקרית שלכם לשבת, שהיא גם התוספת. שרק יישאר קצת לראשון, אמן.

>> למתכון: קציצות ופסטה בלימון

סלט בייבי תרד, עגבניות שרי, ענבים ופקאן (צילום: אפרת ליכטנשטט,  יח"צ)
סלט חגיגי של בייבי תרד, עגבניות שרי, ענבים ופקאן | צילום: אפרת ליכטנשטט, יח"צ

סלט בייבי תרד ופקאן

רק מהתמונה אנחנו מרגישים את פרץ הרעננות בפה שלנו, ואנחנו אוהבים את זה. מלבד העלעלים והאגוזים יש בו גם עגבניות שרי, נבטים ובצל סגול, ואם תוסיפו כמה ענבים נהיה האחרונים שנתנגד. והרוטב? בלסמי, שמן זית, שום. בקיצור, רק דברים טובים.

>> למתכון: סלט בייבי תרד ופקאן

רוגלך שוקולד קלאסיים צפופים בתבנית (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
הצטופפו בשביל התמונה | צילום: קרן אגם, mako אוכל

רוגלך שוקולד קלאסיים

פינקנו אתכם עם מינימום בישולים לשישי, לא תשקיעו קצת בקינוח? מתכון של קרן אגם לרוגלך במילוי שוקולדי, ששולחים את אלה של הקונדיטוריות להתבייש בפינה. הכי שווים את הזמן שלכם, באחריות.

>> למתכון: רוגלך שוקולד קלאסיים