מרק תירס

הוא סמיך, הוא מתקתק, הוא הכי פשוט להכנה ויש בו רק 5 מרכיבים. בקיצור, אם עדיין לא אימצתם את המתכון הזה, הכי הגיע הזמן.

>> למתכון: מרק תירס

>> מתכונים לאוזני המן

אגרול קוריאני  (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
אגרולים כמו פעם | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

אגרול

מסתבר שאפשר להכין בבית אחלה אגרול ברוח המסעדות הסיניות של ילדותנו - עם שום, ג'ינג'ר, נבטים ושלל ירקות. רק אל תצפו לרוטב האדום הזרחני שהיה מתלווה אליו, יש לנו קווים אדומים. את האגרול שלנו אנחנו מגישים עם רוטב אחר, שמכבד אותו, וממליצים לכם גם.

>> למתכון: אגרול

עוף בלימון (צילום: קרן ביטון כהן, The Kitchen Coach)
עוף בלימון | צילום: קרן ביטון כהן, The Kitchen Coach

עוף בלימון כמו במסעדה

הרבה מתכונים מעולים קיבלנו מעז תלם, The Kitchen Coach, וזה אחד מאלה שיותר ריגשו אותנו: חזה עוף מטוגן שהוא גם חמוץ, גם מתוק וגם טיפה חריף, ובעיקר זורק אותנו ישר למסעדה הסינית הקרובה למקום מגורינו. ככה זה כשמטגנים את העוף בבלילה ומיד אחר כך זורקים אותו לרוטב. אש.

>> למתכון: עוף בלימון כמו במסעדה

אורז לבן בסיר (צילום: LI CHAOSHU, ShutterStock)
בכל יום הוא נעשה קצת יותר יבש | צילום: LI CHAOSHU, ShutterStock

אורז לבן

טוב, משהו צריך לקלוט את הנוזלים של העוף בלימון המדהים הזה, לא? אנחנו הרי לא רוצים שהם יתבזבזו, ולשתות אותם בקשית לא נעים. אז אורז.

>> למתכון: אורז לבן

נודלס ירקות ורצועות עוף מוקפצות (צילום: Magone, Thinkstock)
נודלס ירקות ורצועות עוף מוקפצות | צילום: Magone, Thinkstock

נודלס ירקות ורצועות עוף

עוד מנה אסייתית שכולם אוהבים, ובצדק: המון ירקות - פלפלים, כרוב, פטריות, בצל ירוק ונבטים - מוקפצים עם רצועות עוף, בתיבול פשוט של סויה, סילאן ושמן שומשום. כיף חיים.

>> למתכון: נודלס ירקות ורצועות עוף

אננס צלוי של אהרוני

את הקינוח אנחנו נותנים לאהרוני להכין לנו: חתיכות אננס שעליהן יוצקים רוטב קרמלי מטריף - ושולחים לתנור לצלייה. אחרי זה כל מה שצריך זה כדור של גלידת וניל, ואתם ברקיע אחר.

>> למתכון: אננס צלוי של אהרוני