תבשיל אורז ובשר טחון

מתכון שמלווה אותנו כבר שנים, לעיתים כתוספת ולעיתים כארוחה שלמה. לכבוד שבת המלכה הגבלנו את נוכחותו לכדי מנת צד, אבל אל תיתנו לזה להטעות אתכם. אורז פשוט פגז, בטעמים ערביים עדינים שמלטפים את הבטן מבפנים.

>> למתכון: תבשיל אורז ובשר טחון

המתכון הכי טוב שלי: חזה עוף (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
המתכון הכי טוב שלי: חזה עוף | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

חזה עוף בקארי

עד היום זאת הדרך הטעימה ביותר שפגשנו בה להכין חזה עוף - ואנחנו מתכוונים לאו דווקא לרוטב הספציפי אלא לשיטת ההכנה. האמת, על הרוטב הספציפי אנחנו מתים בלי קשר :)

>> למתכון: חזה עוף בקארי

סלט כרוב אסייתי (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל)
סלט כרוב אסייתי | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

סלט כרוב אסייתי

תמיד טעים, תמיד מתאים, תמיד נגמר ראשון.

>> למתכון: סלט כרוב אסייתי

עוגת שוקולד קוקוס שמשפרת כל מצב רוח (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
עוגת שוקולד קוקוס שמשפרת כל מצב רוח | צילום: קרן אגם, mako אוכל

עוגת שוקולד קוקוס

עוגה של קרן אגם, שמתבססת על השילוב האלוהי שוקולד-קוקוס ובכוחה לשפר כל מצב רוח. ברור שיש גרסה פרווה.

>> למתכון: עוגת שוקולד קוקוס

>> בדקו מתי נכנסת השבת בעירכם