תבשיל קוסקוס ועוף במחבת אחת

פחות משעה אחת תידרש מכם בשביל התבשיל הזה. כמה פחות? זה לוקח חצי שעה בלבד. אז במה מדובר? מתכון של תום פרנץ (שזה תמיד מבשר טובות) לתבשיל מהיר במחבת אחת: קוסקוס, עוף, גרגירי חומוס ומשמשים בתיבול פיקנטי של אריסה. 

>> למתכון: תבשיל מהיר של קוסקוס ועוף

סלט

כל אחד יכול לבחור את הירקות שהוא אוהב, לחתוך אותם ולקרוא לזה סלט, אבל כדי להכין סלט ישראלי ביי דה בוק, סלט שמתחסל מהקערה ורבים על המיץ שלו אחרי שהוא נגמר, כדאי לכם לדייק בתיבול ולהקפיד על הטיפול המדויק בכל ירק וירק. זה פשוט ממש, והמתכון הזה יעזור לכם עם זה. 

>> למתכון: סלט ירקות

סלט 5 (צילום: אסתי רותם)
סלט ירקות | צילום: אסתי רותם

קינוח

לסיום מתוק, מתכון של פסקל פרץ רובין לעוגת שקדים שחצי אוכלוסיה קוראת לה טישפשטי והחצי השני קורא לה בסבוסה. תקראו לה איך שאתם רוצים, רק תדאגו לתה וקפה לידה. 

>> מתכון: עוגת שקדים קלילה (טישפשטי)

עוגת שקדים קלילה / טישפשטי (צילום: פסקל פרץ-רובין, האתר הקולינרי של פסקל)
עוגת שקדים קלילה / טישפשטי | צילום: פסקל פרץ-רובין, האתר הקולינרי של פסקל