לחם שום

מכירים את המתכונים הוויראליים האלה ששמעתם עליהם או ראיתם אותם בפיד, אבל לא תיארתם לעצמכם שיו םאחד הם אשכרה ינחתו לכם על הצלחת? אז הלחם הזה. הפעם לא מדובר בטרנד סתמי, זאת מנה שמאחרי שטועמים - מבינים.

למתכון: לחם שום הכי טעים שאפשר

לחם שום הכי הכי (צילום: מתוך חשבון הטיקטוק של jakecohen)
לחם שום הכי הכי | צילום: מתוך חשבון הטיקטוק של jakecohen

נאגטס בציפוי פצפוצי אורז

שניצלים בשבילנו הם ארוחת צהריים אולטימטיבית, אז הם מוגשים עם תוספת מכובדת: ירקות/תפודים/אורז/פסטה/פתיתים וסלט קצוץ אם מתאפשר לנו. שילוש מנצח של שניצל, תוספת וסלט טרי. אבל בארוחת ערב כיף לגוון עם נאגטס שהם כל הארוחה. הם והמטבלים כמובן. מה שמגניב כל כך במתכון של רון יוחננוב הוא השימוש בפצפוצי אורז שמעניקים לכל נאגט פריכות מוגזמת וכיפית. ערימה קטנה של כמה שובבים כאלה וסגרתם דינר.

למתכון: נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז

נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. פריכות קיצונית (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. כזאת פריכות עוד לא הייתה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

סלט פסטה ניסואז

לוקחים את כל מה שטוב בסלט פסטה, את כל מה שטוב בסלט ניסואז ויוצרים סופר סלט - כזה שסוגר בכיף ארוחת ערב או ארוחת צהריים.עצה שלנו - תוסיפו גם בצל ואולי איזה פתוח אדמה.

>> למתכון: סלט פסטה ניסואז

פסטה ניסואז (צילום: אימג'בנק / Thinkstock)
פסטה ניסואז | צילום: אימג'בנק / Thinkstock