פנקייק תירס מפנק ברמות

מי שהפנקייק הזה מזכיר לו את הקצ'אפה הוונצואלנית לא טועה: מדובר בקרוב משפחה של אותה קצ'אפה אהובה, שגם יומה לככב פה יגיע. את הפנקייק הזה מכינים מתירס טרי (כן, אפשר קפוא ומופשר), ביצים וקצת קמח (רגיל או קמח תירס), ובתוכו מצפינים פרוסה של גבינה צפתית. כמה מתאימים השניים האלה יחד, מבינים רק בתוך הביס.

מתכון: פנקייק תירס

רוטב עגבניות ב-2 מרכיבים ודקה אחת (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל)
רוטב עגבניות ב-2 מרכיבים ודקה אחת | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

פסטה ברוטב עגבניות בדקה

מכירים את הפסטות הפשוטות ברוטב אדום, שאיכשהו מצליחות להיות יותר טעימות ממנות הפסטה המושקעות והמפונפנות ביותר? תופעה מתסכלת מאוד, אבל לא כשאתם בצד של הפסטה עם רסק העגבניות. אז המתכון הזה לוקח את הפסטה ברסק רק צעד אחד קטנטן קדימה, ומוסיף לסיפור שמנת מתוקה. זהו, רסק עגבניות ושמנת מתוקה הם המרכיבים היחידים ברוטב הזה (אוקיי, מלח). ומה שהכי פדיחה זה שהוא ממש ממש טעים.

מתכון: פסטה ברוטב עגבניות בדקה

פשטידת פתיתים מלמעלה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
פשטידת פתיתים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פשטידת פתיתים

מבחינה תזונתית פתיתים לארוחת ערב זה קצת קשוח, ולכן אנחנו מחבבים את הפשטידה הזאת, שלמרות שכולה זועקת "פחמימה ריקה" - היא דווקא מכילה הרבה יותר מזה. אז כן, הילדים שלכם יאכלו פתיתים לארוחת ערב, אבל גם קישואים, בצל, ביצים וגבינה בולגרית. ואם על הדרך נפטרנו משאריות הפתיתים משלשום, שלא היו מתקבלות בשום צורה אחרת - דיינו.

מתכון: פשטידת פתיתים

שבוע טוב!