אוכל
אוכל

הרוטב שיהפוך את הסלט שלכם לבריא

מתכון של פאולה רוזנברג עם המון מרכיבים טובים: מיוגורט עזים, דרך שמן קוקוס ועד משחת מיסו. וההכנה? ברור שכלום עבודה

|ניופאן| פורסם07:30
Rating:1.819reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס יוגורט עזים
  • חצי כף שמן זית
  • חצי כף שמן קוקוס
  • 2 כפיות משחת מיסו
  • 2 שיני שום
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפיות חומץ תפוחים אורגני
  • חופן עלי נענע
  • כף דבש
  • כפית חרדל

אופן ההכנה:

1מעבירים את כל החומרים לבלנדר מוט עם ראש של אביזר קיצוץ ומפעילים עד לקבלת תערובת חלקה.

2אם יש ראש הקרמה לבלנדר - מחברים אותו ומפעילים עד לקבלת תערובת סמיכה וקרמית. אם אין - פשוט טוחנים עוד דקה-שתיים.

* אפשר להכין את הרוטב גם בבלנדר רגיל.

>> בפעם שעברה הכנו לחם שיבולת שועל ופרג - בלי שמרים

>> לעוד מתכונים בריאים וטעימים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il