אוכל
אוכל

מרק עוף עם קניידלך בסגנון אסייתי

מרק עוף מיוחד עם כפיר ליים וג'ינג'ר, ששוחים בו קניידלך מופלאים עם רוטב דגים. מגוונים את ארוחת החג

|רשת SPICES כלים וטעמים| פורסם13:04
קניידלך בסגנון אסתייתי של רונן פילוסוף (צילום: דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים)
צילום: דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים
Rating:3.428reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

למרק

  • 2 ליטר מים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מעט ג'ינג'ר
  • 3 עלי כפיר ליים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1/2 לימון פרוס
  • 1 גמבה
  • מעט סויה
  • 1/4 כרוב פרוס
  • פלפל אנגלי
  • עלה דפנה

לקניידלך

  • 200 גרם קמח מצה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס מים חמימים
  • 1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כף סויה
  • 1 כף רוטב דגים-יש גם כשר בספייסס

אופן ההכנה:

הכנת הקניידלך:

1מערבבים את הקמח עם הג'ינג'ר ואבקת השום. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ונותנים לנוח במקרר כשעה.

2יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וזורקים אותם למים רותחים מומלחים ומתובלים במעט גרגרי פלפל אנגלי ועלה דפנה.

3מבשלים כרבע שעה.

הכנת המרק:

1מביאים את המים עם עלי הכפיר לים לרתיחה, מוסיפים את שאר המרכיבים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות ומתקנים תיבול.

2את הקניידלך מוסיפים למרק בהגשה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il