
מרק עוף עם קניידלך בסגנון אסייתימרק עוף מיוחד עם כפיר ליים וג'ינג'ר, ששוחים בו קניידלך מופלאים עם רוטב דגים. מגוונים את ארוחת החגרונן פילוסוף|רשת SPICES כלים וטעמים| פורסם25/03/0913:04 ![]() צילום: דניאל לילה, רשת SPICES כלים וטעמים |
המצרכים :למרק
לקניידלך
אופן ההכנה:הכנת הקניידלך: 1מערבבים את הקמח עם הג'ינג'ר ואבקת השום. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ונותנים לנוח במקרר כשעה. 2יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וזורקים אותם למים רותחים מומלחים ומתובלים במעט גרגרי פלפל אנגלי ועלה דפנה. 3מבשלים כרבע שעה. הכנת המרק: 1מביאים את המים עם עלי הכפיר לים לרתיחה, מוסיפים את שאר המרכיבים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות ומתקנים תיבול. 2את הקניידלך מוסיפים למרק בהגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |