1מטגנים את הבצל בסיר עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את הצימוקים והשקדים ל-2 דקות. 2. מעבירים את תכולת הסיר לקערה, מתבלים ומוסיפים את האורז.3. מניחים את הפרגית משוטחת על משטח העבודה. בקצה הצר שלה מניחים כף מהתערובת, מגלגלים וסוגרים עם קיסם. מכינים באותה הצורה את שאר הפרגיות. 4. מניחים את כלהפרגיות הממולאותבסיר רחב עם שמן זית חם, ומזהיבים אותן מכל הכיוונים. אם אין מקום בסיר, מזהיבים אותן בנגלות. 5. אחרי שכל הפרגיות הוזהבו, מניחים את כולן בסיר, מכסים עם 2 כוסות מים חמים ומוסיפים רסק עגבניות, מלח וקנמון. מערבבים. 6. מבשלים עד לרתיחה, ומורידים את האש למינימום. מבשלים במשך 30 דקות.
* הכלים באדיבות: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28 תל אביב
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!