
עוגיות מושלמות לפסחמתכון לחג לעוגיות דקות ומלאות בכל טוב: שקדים, גרעינים, קוקוס ודבש. חצי שעה גג והן שלכם![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את כל החומרים היבשים בקערה. 2טורפים את החלבונים עם הדבש. 3שופכים מעל החומרים היבשים ומערבבים. הוראות אפיה: 1מניחים גבעות שטוחות על מגש אפייה. אין צורך במרווחים גדולים העוגייה לא תופחת. 2אופים ב-135 מעלות כ-20 דקות. העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות כאשר הן יוצאות מהתנור. 3מצננים לחלוטין ומעבירים לקופסה אטומה. * ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים * ניתן להחליף את הדבש בסוכרזית באבקה או תחליף סוכר אחר לעוגיות ללא סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |