אוכל
אוכל

עוגיות מושלמות לפסח

מתכון לחג לעוגיות דקות ומלאות בכל טוב: שקדים, גרעינים, קוקוס ודבש. חצי שעה גג והן שלכם

|קפה יפו| פורסם11:10
עוגיות מושלמות לפסח (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:523reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

  • 50 גרם שקדים (חצי כוס)
  • 50 גרם גרעיני דלעת (חצי כוס)
  • 50 גרם גרעיני חמנייה (חצי כוס)
  • 25 גרם שומשום (רבע כוס)
  • 25 גרם קוקוס (רבע כוס)
  • 2 חלבונים
  • 50 גרם דבש (2 כפות)

אופן ההכנה:

1שמים את כל החומרים היבשים בקערה.

2טורפים את החלבונים עם הדבש.

3שופכים מעל החומרים היבשים ומערבבים.

הוראות אפיה:

1מניחים גבעות שטוחות על מגש אפייה. אין צורך במרווחים גדולים העוגייה לא תופחת.

2אופים ב-135 מעלות כ-20 דקות. העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות כאשר הן יוצאות מהתנור.

3מצננים לחלוטין ומעבירים לקופסה אטומה.

* ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים

* ניתן להחליף את הדבש בסוכרזית באבקה או תחליף סוכר אחר לעוגיות ללא סוכר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> והנה עוד עוגיות כשל"פ מעולות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il