
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר מערבבים יחד ג'לטין, מחית תותים ומים. 2משהים את תערובת הג'לטין בטמפרטורת החדר במשך כ-15 דקות או עד שכל הנוזלים נספגים בגרגרי הג'לטין. 3בסיר קטן מניחים סוכר, סירופ תירס ומלח ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה. 4כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה של 117 מעלות מסירים מהאש ויוצקים על גבי תערובת הג'לטין, תוך כדי הקצפה מהירה, בזרם דק. אם אין לכם מדחום, תוכלו לדעת שהסירופ הגיע לטמפרטורה הנכונה כאשר הבועות הגדולות בנוזל הופכות לקטנות יותר, ואם מוציאים מעט מהסירופ לתוך כוס מים קרים מאוד הוא הופך למעין כדור גמיש. 5מקציפים את התערובת במשך כ-10-15 דקות או עד שהקערה קרה לחלוטין. 6מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים עליו אבקת סוכר בנדיבות. יוצקים את תערובת המרשמלו הדביקה על גבי נייר האפייה. 7מפזרים אבקת סוכר מעל המרשמלו ומשטחים בעזרת הידיים לעובי של כ-2 ס"מ. 8מניחים למרשמלו להתייצב בטמפרטורת החדר במשך 12 שעות לפחות. 9חותכים לקוביות ומצפים באבקת סוכר. 10שומרים את המרשמלו בקופסה אטומה במקרר, אך מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגת תפוזים קלאסית של פעם![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |