אוכל
אוכל
סיום מתוק

עוגיות תמרים

אפשר לקרוא להן עוגיות תמרים או עוגיות מגולגלות ואפשר להגיד את האמת: אלה הן עוגיות מעמול מתוקות, עשירות, קראנצ'יות ונהדרות לסיים איתן ארוחה או ליד הקפה

|mako אוכל| פורסם07:03
עוגיות מגולגלות עם ממרח תמרים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.5219reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

לבצק:

  • 200 גרם (1/2 פחית) קרם קוקוס

  • 100 מ"ל (1/2 כוס) שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר
  • 350 גרם (2 וחצי כוסות) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה

למלית:

  • 1 חבילה (450 גרם) ממרח תמרים

  • 100-150 גרם אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

1בקערה גדולה טורפים יחד קרם קוקוס, שמן, תמצית וניל, מלח וסוכר לבלילה אחידה.

2מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולשים בעדינות בידיים, עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה.

3מצננים את הבצק במשך כ-1/2 שעה במקרר.

4מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-3 מ"מ.

5מורחים כ-1/3 מכמות ממרח התמרים על כל מלבן בשכבה אחידה ודקה. מפזרים מעט אגוזים קצוצים.

6מגלגלים לרולדות הדוקות ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

7מחממים תנור ל-170 מעלות.

8אופים את הרולדות במשך כ-30-35 דקות, או עד שהן מזהיבות.

9מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות בעזרת סכין משוננת.

בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד ומרנג

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il