
המצרכים (20 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1בקערה גדולה טורפים יחד קרם קוקוס, שמן, תמצית וניל, מלח וסוכר לבלילה אחידה. 2מוסיפים קמח ואבקת אפייה ולשים בעדינות בידיים, עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה. 3מצננים את הבצק במשך כ-1/2 שעה במקרר. 4מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-3 מ"מ. 5מורחים כ-1/3 מכמות ממרח התמרים על כל מלבן בשכבה אחידה ודקה. מפזרים מעט אגוזים קצוצים. 6מגלגלים לרולדות הדוקות ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 7מחממים תנור ל-170 מעלות. 8אופים את הרולדות במשך כ-30-35 דקות, או עד שהן מזהיבות. 9מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות בעזרת סכין משוננת. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו קאפקייקס שוקולד ומרנגהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |