אוכל
אוכל טוב
עומר מילר מבשל

שבועות מחוץ לקופסה: 3 מתכונים של עומר מילר

זוכרים שפעם שבועות היה בכלל חג של פירות והתחדשות כללית, ולא רק חג של חלב? עומר מילר זוכר, ומציע שלושה קינוחים שווים ומקוריים: טארט משמשים, קממבר לוהטת עם תאנים ומוס מסקרפונה ופירות יער. מתאימים בול למי שרוצה גם לתקתק מתכון בלי המון עבודה אבל גם להפגיז עם הקינוח

עומר מילר | אוכל טוב | פורסם 09/06/16 13:06 
טארט מישמשים (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב