מוסקת פטריות פורטובלו בבשמל
במוסקה הזו אין ולו חציל אחד, וגם לא בשר טחון. את מקומם תופסים פטריות ופלפלים. רק לא לשכוח סלט קטן ליד.
![מוסקת פטריות (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל) מוסקת פטריות (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2018/10/14/MOOSAKA_1_i.jpg)
סופלקי דג ים
ארוחה יוונית שווה אצלכם בבית! פיתה ביתית חמה, דגים צלויים בתנור עם ירקות וצזיקי רענן מעל הכל (לא נגלה לאף אחד אם תשתמשו בלאפות קנויות).
![סופלאקי דג ים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל) סופלאקי דג ים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2018/10/14/FISHSOUVLAKI_i.jpg)
סוטלאץ'
פודינג אורז עשיר, מתוק ומנחם שמגיע אלינו היישר מטורקיה. כיפי בסוף ארוחה וגם סתם ככה ביום חורפי. וההכנה? קלי קלות
![קינוח סוטלאצ' (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל) קינוח סוטלאצ' (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)](https://img.mako.co.il/2018/10/14/SUTLACH_i.jpg)