אוכל
אוכל
עוגת ספוג

מיני-סברינות עם קרם גבינה ופירות יער

נחמד להתרפק על העבר, בטח כשאתם אוחזים סברינה מתקתקה ורטובה מסירופ, אחת בכל יד. השדרוג מגיע עם פירות היער בקצה, שמאזנים את הטעמים לכיוון חמצמץ ונעים

|mako אוכל| פורסם17:13
סברינות עם קרם גבינה ופירות יער (יח``צ: אפיק גבאי, mako אוכל)
יח``צ: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.8109reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

לסברינות:

  • 2 כוסות קמח
  • כף שטוחה שמרים יבשים
  • 1/2 1 כפות סוכר
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • כוס חלב
  • 120 גרם מרגרינה, מומסת

לסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • כוס סוכר
  • כפית תמצית בטעם רום

לקרם:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • כף אבקת סוכר

לקישוט:

  • כוס פירות יער קפואים

אופן ההכנה:

1הסברינות: במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר, הביצים, תמצית הווניל והחלב. מערבבים ומוסיפים בהדרגה את המרגרינה המומסת עד לקבלת עיסה אחידה.

2מעבירים את הבלילה לשק זילוף גדול - אין צורך בצנתר - וממלאים תבנית שקעים מסיליקון, בגובה של 3/4 מהשקע. מניחים בצד להתפחה של כ-30 דקות.

3הסירופ: מרתיחים את כל חומרי הסירופ עד להמסה של הסוכר ומסירים מהאש.

4מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. מכניסים את הסברינות למשך 12-16 דקות - תלוי בתנור. מיד לאחר האפייה טובלים כל סברינה בסירופ משני הצדדים שלה.

5הקרם: במיקסר מקציפים יחד את חומרי הקרם עד שהוא מתגבש לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.

6מצפים את חלקה העליון של כל סברינה בקרם הגבינה ומקשטים בפירות יער קפואים.

* לבלוג של אינס ואפיקתיק אוכל.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגות שמרים אישיות עם תפוחים
>> אל תקראו להן דובשניות: עוגיות שוקולד דבש מתובלות
>> לכל המתכונים לראש השנה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il