אוכל
אוכל
עוגת ספוג

פריטטה נהדרת בכלום זמן

כשהיה חופש רק חיכינו לשגרה, אבל עכשיו אנחנו (מעניין למה) כל היום חולמים בהקיץ על חופשות מעבר לים. אז הנה מתכון לפריטטה שתיקח אתכם ישירות לספרד, עיירה ציורית קטנה, יושבים על מרפסת עץ, בפחות מחצי שעה

|mako אוכל| פורסם07:29
פריטטה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:462reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 25 גרם חמאה
  • בצל קטן, קצוץ
  • 2 ביצים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות.

>>מתכונים לפסח

2ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. מערבבים והופכים מדי פעם, עד שהבצל מזהיב ותפוחי האדמה מתרככים מעט. מצננים.

>> לאתר של שרית -מיס פטל

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מערבבים את תפוחי האדמה והבצל עם הביצים והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.

5מכניסים את המחבת לתנור ואופים 10-15 דקות, עד שהביצים מתייצבות.

תגיות:פריטטה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il