
פריטטה נהדרת בכלום זמןכשהיה חופש רק חיכינו לשגרה, אבל עכשיו אנחנו (מעניין למה) כל היום חולמים בהקיץ על חופשות מעבר לים. אז הנה מתכון לפריטטה שתיקח אתכם ישירות לספרד, עיירה ציורית קטנה, יושבים על מרפסת עץ, בפחות מחצי שעה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות. 2ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. מערבבים והופכים מדי פעם, עד שהבצל מזהיב ותפוחי האדמה מתרככים מעט. מצננים. >> לאתר של שרית -מיס פטל 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4מערבבים את תפוחי האדמה והבצל עם הביצים והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. 5מכניסים את המחבת לתנור ואופים 10-15 דקות, עד שהביצים מתייצבות. תגיות:פריטטה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |