
המצרכים :ל-25 יחידות קטנות:
אופציות להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה את המרגרינה, הסוכר, תמצית הווניל וקליפת הלימון. מוסיפים את הביצים ואת הגבינה הלבנה ומקציפים כ-5 דקות. מוסיפים את הקמח ומערבבים בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד ודביק יחסית. 2מכסים את הקערה בניילון ומעבירים למקרר לחצי שעה. 3מוציאים את הבצק מהמקרר, מעבירים למשטח מקומח היטב ומרדדים לעובי של 1.5-2ס"מ. 4קורצים עיגולים בעזרת חותכן עוגיות עגול, ובמרכזם קורצים עוד עיגול קטן ( את העיגולים הקטנים שמוציאים אפשר לטגן ולהגיש בפני עצמם), להיווצרות טבעות. 5מטגנים את טבעות הדונאטס בשמן עמוק משני הצדדים עד להשחמה, ומוציאים לנייר סופג. 6לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר או טובלים בשוקולד מומס. * אפשר לשמור את הדונאטס במקרר, לחמם אותם מעט לפני ההגשה ואז לפזר אבקת סוכר. בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |