
המצרכים (16 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים קמח ושמרים בקערת מיקסר. 3מוסיפים את המרגרינה המומסת, מים, ביצה, סוכר ולבסוף את המלח ולשים 10-7 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד. שימו לב, הבצק אמור להיות דביק מעט. 4מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ומכסים במגבת נקייה. 5מתפיחים את הבצק כשעה או עד הכפלת הנפח. 6לשים שוב את הבצק קצרות ומחלקים ל-16 יחידות במשקל 110-100 גרם. מניחים את יחידות הבצק על משטח שיש נקי, יוצרים כדורים חלקים ומסדרים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 7מכסים במגבת מטבח ומתפיחים עוד כ-20 דקות. 8מושחים בביצה ומפזרים שומשום ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים. *לאחר צינון ניתן להקפיא את הלחמניות כשהן עטופות היטב ולהפשיר לקראת השימוש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |