
עוגיות קשקבל מלוחותעוגיות פריכות, עשירות וטעימות, עם ציפוי חגיגי של פרג - מתאימות פיקס לשבועות אבל יחוסלו במהירות שיא גם בכל יום אחר בשנה. והעבודה? כלום. זה כל כך קל שכבר באמת לא נעים לנו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את החמאה והגבינה ומוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל השחור והשומשום. ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 2יוצרים מהבצק גליל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים. 3מחממים תנור ל-170 מעלות. 4מוציאים את הגליל מהמקרר, מברישים בביצה ומגלגלים בפרג עד שהוא מצופה היטב. 5פורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 6אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. לבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |