אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגיות קשקבל מלוחות

עוגיות פריכות, עשירות וטעימות, עם ציפוי חגיגי של פרג - מתאימות פיקס לשבועות אבל יחוסלו במהירות שיא גם בכל יום אחר בשנה. והעבודה? כלום. זה כל כך קל שכבר באמת לא נעים לנו

|mako אוכל| פורסם11:38
עוגיות קשקבל (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.539reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם חמאה או מרגרינה, רכה
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • כוס קמח
  • כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 2 כפות שומשום

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • פרג

אופן ההכנה:

1מערבבים את החמאה והגבינה ומוסיפים את הקמח, המלח, הפלפל השחור והשומשום. ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2יוצרים מהבצק גליל, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים.

3מחממים תנור ל-170 מעלות.

4מוציאים את הגליל מהמקרר, מברישים בביצה ומגלגלים בפרג עד שהוא מצופה היטב.

5פורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

6אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

לבלוג של שרית -מיס פטל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il