אוכל
אוכל
עוגת ספוג

חטיפי פיצה אפויים

שבלולי בצק פריכים וטעימים עם רוטב עגבניות, גבינה צהובה וזיתים - תודו שמדובר בנשנוש האולטימטיבי לכל מסיבת יום הולדת, ואפילו סתם לארוחת ערב כיפית עם הילדים

|mako אוכל| פורסם09:50
חטיפי פיצה אפויים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.541reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (25 מנות):

לבצק:

  • 4 כוסות קמח תופח
  • גביע יוגורט בטעם טבעי
  • 170 גרם מרגרינה מרוככת
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה

למלית:

  • 6 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • רבע כפית סוכר
  • רבע כפית מלח
  • 4 כפות זיתים קצוצים (לא חובה)
  • 300 גרם גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

1לשים היטב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

2מחממים תנור ל-180 מעלות ומערבבים את חומרי המלית למעט הגבינה.

3מקמחים היטב את משטח העבודה. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ. מורחים את המלית ומפזרים גבינה. מגלגלים לרולדה, מהדקים וחותכים לפרוסות בעובי 4 ס"מ.

4מסדרים את שבלולי הבצק על תבנית מרופדת נייר אפייה כשהמלית פונה כלפי מעלה. אופים 30 דקות. מצננים מעט ומגישים.

* כדי להפוך את שבלולי הפיצה לחטיפי יום הולדת ניתן לקנות מקלות קטנים בחנויות יצירה, ולאחר האפייה לנעוץ בכל שבלול מקל.

בקרו בבלוג של אינס ואפיק -תיק אוכל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il