
המצרכים (25 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1לשים היטב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 2מחממים תנור ל-180 מעלות ומערבבים את חומרי המלית למעט הגבינה. 3מקמחים היטב את משטח העבודה. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ. מורחים את המלית ומפזרים גבינה. מגלגלים לרולדה, מהדקים וחותכים לפרוסות בעובי 4 ס"מ. 4מסדרים את שבלולי הבצק על תבנית מרופדת נייר אפייה כשהמלית פונה כלפי מעלה. אופים 30 דקות. מצננים מעט ומגישים. * כדי להפוך את שבלולי הפיצה לחטיפי יום הולדת ניתן לקנות מקלות קטנים בחנויות יצירה, ולאחר האפייה לנעוץ בכל שבלול מקל. בקרו בבלוג של אינס ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |