
עוגיות ריבה כמו של סבתאיש מאכלים שממש זורקים אותנו למקום וזמן אחרים. במקרה הזה המקום הוא המטבח של סבתא, והזמן הוא כל ילדותינו, וכשמתחשק לנו לחזור לשם באופן יזום אנחנו פשוט מכינים את העוגיות האלה: פריכות, טעימות וכל כך יפות![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות. 2מעבדים את כל החומרים מלבד הביצים והריבה במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה, עד שמתקבלים פירורים קטנים. 3מוסיפים את הביצים ומעבדים בקצרה עד לקבלת כדור בצק. 4מקררים את הבצק חצי שעה במקרר. 5מוציאים ומרדדים לעובי של כחצי ס“מ, קורצים צורות, ובחצי מהעוגיות קורצים גם צורה קטנה באמצע. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ושולחים לתנור לכ-10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט בקצוות. 6מוציאים מהתנור, ומצננים על רשת. מחברים כל שתי עוגיות עם ריבה. לאתר של שרית -מיס פטל. >> בפעם שעברה הכנו מאפינס קישואים קלילים ברבע שעה בלבד>> קלאסיקה מוצדקת: סירות תפוחי אדמה עם גבינות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |