אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגיות חמאת בוטנים

עוגיות פריכות עם מליחות עדינה של חמאת בוטנים (טבעית!), זה כל מה שאנחנו צריכים בשביל לשדרג את הפסקת הקפה שלנו. מזל שהן כל כך קלות להכנה, כי אנחנו נוהגים לעשות לפחות שלוש הפסקות ביום

|mako אוכל| פורסם08:28
עוגיות חמאת בוטנים  (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.766reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס קמח
  • כפית סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • 110 גרם מרגרינה רכה
  • כוס חמאת בוטנים טבעית (לא ממותקת. אם משתמשים בממותקת אז יש להוריד קצת מכמות הסוכר)
  • 1/4 1 כוסות סוכר דמררה
  • ביצה
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.

2בקערה נפרדת מערבבים מרגרינה, חמאת בוטנים, וסוכר. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים היטב.

3מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לאיחוד.

4מכניסים למקרר לכ-30 דקות.

5מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

6מוציאים את הבצק מהמקרר, יוצרים כדורים בגודל כדור פינג-פונג, אפשר בעזרת כף קפיצית. מניחים בתבנית ואופים כ-12-15 דקות. מקררים ומחלצים מהתבנית (העוגיות מתפוררות כשהן חמות ומתייצבות בקירור).

לבלוג של שרית -מיס פטל.

>> בפעם הקודמת הכנו נשיקות פירה אפויות
>> והנה שלוש עוגות גלידה קרות ומעולות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il