
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1מקציפים יחד את המרגרינה והסוכר כ-3 דקות. מוסיפים את הביצה, ממשיכים להקציף עד שהיא נבלעת במסה ואז מוסיפים את גרידת הלימון והג'ינג'ר. מערבבים. 2בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והשמרים. יוצרים גומה ושופכים לתוכה את תוכן הקערה הראשונה. מוסיפים את החלב ולשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק גמיש שלא נדבק לידיים, ומתפיחים 20 דקות. 3מחלקים את הבצק ל-20 כדורים. יוצרים מכל כדור צורת פרעצל או בייגל, ומניחים לתפיחה של 15 דקות על נייר אפייה. 4מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הפרצעלים עד להשחמה. הופכים בעדינות רבה, ומטגנים את הצד השני. מוציאים לנייר סופג. 5מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. >> בקרו בבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |