אוכל
אוכל
עוגת ספוג

עוגיות רחת לוקום

רחת לוקום זה מסוג הדברים שמחלקים את העולם לשניים: אלה ששונאים, ואלה שממש אוהבים. אם אתם בצד שלנו בעניין הזה - אתם חייבים לנסות את העוגיות האלה, שעוטפות רחת לוקום בבצק קליל ועדין

|mako אוכל| פורסם07:00
עוגיות רחת לוקום  (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.350reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-100 עוגיות קטנות:

  • 350 גרם קמח תופח
  • 1 חבילה (200 גרם) מרגרינה
  • 1 גביע אשל
  • 1/2 ק"ג רחת לוקום

אופן ההכנה:

1מעבדים קמח, מרגרינה ואשל לבצק חלק. מעבירים למקרר ל-24 שעות.

2חותכים את הלוקום לרצועות. אם משתמשים בקוביות לוקום - חותכים כל קובייה ל-4 מלבנים. אם צריך מגלגלים קצת את המלבנים בידיים לאורך של כ-4 ס"מ.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מוציאים את הבצק מהמקרר. לוקחים בכל פעם כדור קטן מהבצק, כגודל כדור פינג פונג. מרדדים על משטח מקומח לעלה דקיק ועגול. חותכים כל עיגול בצק ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה.

5מניחים רצועת לוקום בקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים באופן הדוק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה כך שהשפיץ פונה למטה. אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט.

לבלוג של שרית -מיס פטל

>> הימור שלנו: אתם בטח אוהבים גם ממתקי קוקוס>> ונסו גם את כדורי הזיתים והמוצרלה המושלמים האלו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il