
עוגיות רחת לוקוםרחת לוקום זה מסוג הדברים שמחלקים את העולם לשניים: אלה ששונאים, ואלה שממש אוהבים. אם אתם בצד שלנו בעניין הזה - אתם חייבים לנסות את העוגיות האלה, שעוטפות רחת לוקום בבצק קליל ועדין![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-100 עוגיות קטנות:
אופן ההכנה:1מעבדים קמח, מרגרינה ואשל לבצק חלק. מעבירים למקרר ל-24 שעות. 2חותכים את הלוקום לרצועות. אם משתמשים בקוביות לוקום - חותכים כל קובייה ל-4 מלבנים. אם צריך מגלגלים קצת את המלבנים בידיים לאורך של כ-4 ס"מ. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4מוציאים את הבצק מהמקרר. לוקחים בכל פעם כדור קטן מהבצק, כגודל כדור פינג פונג. מרדדים על משטח מקומח לעלה דקיק ועגול. חותכים כל עיגול בצק ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. 5מניחים רצועת לוקום בקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים באופן הדוק. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה כך שהשפיץ פונה למטה. אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט. לבלוג של שרית -מיס פטל >> הימור שלנו: אתם בטח אוהבים גם ממתקי קוקוס>> ונסו גם את כדורי הזיתים והמוצרלה המושלמים האלו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |