אוכל
אוכל
עוגת ספוג

חיתוכיות שוקולד עם שטרויזל

בואו נשים את הדברים על השולחן: אנחנו אוהבים עוגיות עם שוקולד, מכל הסוגים. בגרסה הזאת, השוקולד מגיע בתור מילוי לחיתוכיות עם תחתית פריכה ושכבה עליונה פירורית. תענוג

|mako אוכל| פורסם15:01
חיתוכיות עם שטרויזל (צילום: Lauri Patterson, Istock)
צילום: Lauri Patterson, Istock
Rating:4.343reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/2 1 כוסות קוואקר דק
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • קורט מלח
  • 3/4 כפית סודה לשתייה
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 180 גרם מרגרינה רכה
  • ממרח שוקולד לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והמרגרינה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר לעשות את הפעולה גם במיקסר עם וו גיטרה).

3משטחים קצת יותר מחצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח שוקולד ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים.

4אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים ורק אז חותכים לריבועים.

>> חושבים שאתם זוכרים את החטיפים הישראליים?
>> ביקורת טייק אווי: מצעד הפחמימות של ג'ויה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il