
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והמרגרינה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר לעשות את הפעולה גם במיקסר עם וו גיטרה). 3משטחים קצת יותר מחצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח שוקולד ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים. 4אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים ורק אז חותכים לריבועים. >> חושבים שאתם זוכרים את החטיפים הישראליים?>> ביקורת טייק אווי: מצעד הפחמימות של ג'ויה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |