
המצרכים :
לפסטו פרווה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח והשמרים בקערת המיקסר. מוסיפים את המרגרינה, הסוכר, הביצה, המים ולבסוף את המלח ולשים עם וו לישה 7-10 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט ומכסים במגבת נקייה. מניחים להתפחה כשעה, או עד להכפלת הנפח. 3בינתיים מכינים את הפסטו: מעבדים את כל המרכיבים לקבלת מרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול. 4לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, לשים אותו מעט ומחלקים ל-4 חלקים שווים. 5מרדדים כל חלק למלבן ומורחים בנדיבות בפסטו. מגלגלים לגלילה ומניחים את החלק הפתוח כלפי מטה. 6פורסים את הגלילה למקטעים באלכסון - פעם לימין, פעם שמאל. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהקצה המגולגל כלפי מטה, תוך שמירה על ריווח בין המאפים (הם יתפחו באפייה). 7לוחצים על החלק האמצעי, כך שצורת המאפה והפסטו יבלטו מהצדדים. מכסים במגבת מטבח נקייה ומתפיחים שוב כ-20 דקות. 8מחממים תנור ל-180 מעלות. מורחים במרכז כל מאפה ביצה ומפזרים שומשום, קצח ומעט מלח גס. 9אופים כ-25 דקות, ומגישים חמים. >> בשבוע שעבר הכנו אמפנדס בשר קטלניים>> מה הילדים המתוקים בעולם חשבו על הממתקים האמריקאיים הכי מגניבים?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |