
לחמניות זיתיםלחמניות זיתים טעימות, מעולות לאירוח או סתם לנשנוש - כי גם בלי אורחים מגיע לנו ליהנות מדי פעם ממאפים שיפילו אותנו מהרגליים. את ממרח הזיתים, אגב, אפשר להחליף בפסטו, זעתר או מה שאוהבים![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (32 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים קמח, סוכר ושמרים. 2מוסיפים את המים, הביצה, המרגרינה והמלח ולשים כ-10 דקות. 3מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח, כשעה, או במקרר למשך הלילה. 4מחלקים ל-4 כדורים שווים. לחמניות זיתים - שלב ראשון|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל5מרדדים כל כדור לעיגול וחותכים למשולשים, כמו שחותכים פיצה. 6מורחים את הבצק בטפנד ומגלגלים, מהחלק הרחב לכיוון הצר. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לחמניות זיתים - שלב שני|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל7מתפיחים שוב במקום חמים כשעה. 8מברישים בחלמון טרוף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים כ-30 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות. לחמניות זיתים - שלב שלישי|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכללבלוג של שרית -מיס פטל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |