1טורפים היטב את חומרי הבלינצ'ס.
2משמנים קלות מחבת ויוצקים כמצקת מהבלילה למחבת, מניעים את המחבת בצורה סיבובית עד שהבלילה מתפשטת באופן אחיד ודק על פני המחבת. ברגע שהחלק העליון מקבל קרום ומתייבש מעבירים את הבלינצ'ס לצלחת שטוחה - אין צורך להפוך לצד השני. כך עושים עם יתרת הבלילה.
3מערבבים יחד את כל חומרי המלית. מניחים כף בקצה עלה הבלינצ'ס סוגרים משני הצדדים ומגלגלים (כמו שמגלגלים סיגר). מניחים בתבנית משומנת קלות כשהתפר כלפי מטה.
4את החלמון שנשאר מערבבים עם כף שמן זית ומברישים את הבלינצ'ס. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ל-10 דקות ומגישים חם.
* * לבלוג של אינס שילת ינאי -תיק אוכל
>> לכל המתכונים לשבועות