אוכל
אוכל
מיונז

סלט ברוקולי טרי וחמוציות

רגילים לבשל את הברוקולי? חכו שנייה! הסלט הזה הופך אותו למלך ככה, כמו שהוא - פריך, נגיס ומזין

|mako אוכל| פורסם11:47
סלט ברוקולי טרי (צילום: ElenaFabbrili, Istock)
צילום: ElenaFabbrili, Istock
Rating:4.6568reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • ראש ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
  • חצי בצל סגול, קצוץ (או פרוס לפרוסות דקיקות)
  • חצי כוס חמוציות
  • רבע כוס גרעיני חמנייה קלויים

לרוטב:

  • שלושת רבעי כוס מיונז או מיונז לייט
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות דבש
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה גדולה את הברוקולי, הבצל והחמוציות.

2מערבבים את חומרי הרוטב היטב בקערה נפרדת.

3שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב. מפזרים את גרעיני החמנייה ושומרים במקרר עד ההגשה.

* אפשר להגיש עם קוביות חזה אווז, ואפשר להשאיר את המתכון פרווה ולהגיש כמו שהוא.

>> בפעם הקודמת הכנו כריך עם סלט חזה עוף

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il