אוכל
אוכל
מיונז

שוקי עוף עם קרם פלפלים

שוקי עוף אפויות בקרם פלפלים צרפתי, ומוגשות עם אורז בסמטי. הצלייה הארוכה ומעטפת המיונז העסיסית מבטיחות מנה רכה, טעימה ומקורית

|mako אוכל| פורסם08:25
שוקיים בקרם פלפלים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.729reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (7 מנות):

  • 15 יחידות שוקי עוף
  • 3 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום
  • 1 כף תימין טרי
  • מלח ופלפל שחור
  • 3 כפות מיונז לייט
  • 1/2 2 כוסות אורז בסמטי

אופן ההכנה:

1קולים את הפלפלים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

2מוציאים, מקלפים בזהירות, מנקים מגרעינים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את הבצל, השום, התימין, המלח והפלפל, וטוחנים. מוסיפים את המיונז וטוחנים שוב.

3מורחים את קרם הפלפלים על שוקי העוף ומשרים לילה במקרר.

4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-30 דקות, מורידים את החום ל-170 ואופים עוד שעה.

5מגישים מעל הר של אורז ויוצקים את הרוטב שנשאר מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il