
שוקי עוף עם קרם פלפליםשוקי עוף אפויות בקרם פלפלים צרפתי, ומוגשות עם אורז בסמטי. הצלייה הארוכה ומעטפת המיונז העסיסית מבטיחות מנה רכה, טעימה ומקורית![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1קולים את הפלפלים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. 2מוציאים, מקלפים בזהירות, מנקים מגרעינים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את הבצל, השום, התימין, המלח והפלפל, וטוחנים. מוסיפים את המיונז וטוחנים שוב. 3מורחים את קרם הפלפלים על שוקי העוף ומשרים לילה במקרר. 4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-30 דקות, מורידים את החום ל-170 ואופים עוד שעה. 5מגישים מעל הר של אורז ויוצקים את הרוטב שנשאר מעל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |