
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מורחים מיונז על פרוסת לחם, ומסדרים את הפסטרמה. פורסים דק את הסלק. 2מסדרים על הפסטרמה פרוסות של מלפפון, ועליהן פלפל קלוי, אם אוהבים. סוגרים בפרוסה נוספת, ומורחים עליה שכבה נוספת של מיונז. 3מסדרים את החסה, עליה את הרוסטביף ועליו כמה פרוסות של סלק. מניחים על הסלק מעט מלפפון חמוץ, וסוגרים עם הפרסה השלישית. אם אתם אוהבים הרבה מיונז, מורחים אותה קודם. 4חוצים את הכריך פעמיים באלכסון, ומגישים. * מומלץ לקלות את הלחם קלות לפני ההכנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |