
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 230 מעלות. 2מייבשים את העוף היטב עם מגבות נייר חד פעמיות ומניחים בצד. 3מערבבים בקערית את המיונז, גרידה ומיץ מלימון אחד וקצת עלי תימין (ללא הגבעולים). 4מעבירים את העוף לתוך תבנית צלייה, מפזרים בנדיבות מלח ופלפל בתוך חלל העוף ומעסים ומורחים אותו מבחוץ בתערובת המיונז. מפזרים מלח ופלפל על תערובת המיונז. 5חותכים את 2 הלימונים הנותרים לרבעים ומכניסים אותם לתוך חלל העוף יחד עם קצת ענפי תימין. 6מכסים את התבנית בנייר כסף ומעבירים לתנור ל-25 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל-190 מעלות ואופים כשעה, עד שהעוף מוכן. בודקים עם סכין חדה בנקודת החיבור של הירך לגוף - אם העוף לבן מבפנים - הוא מוכן. 7מניחים בצד ללפחות 15 דקות עד שמגישים את העוף. >> בפעם הקודמת הכנו כריך חזה עוף משודרג>> מבשלים עם הילדים: מיני פנקייקס אפויים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |