מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיונז

כריך חביתה איטלקי

מה הופך סנדוויץ' לסנדוויץ' טוב? לחם טרי, ממרח מושקע ומילוי מפנק. הכריך האיטלקי הזה מצטיין בכל הסעיפים עם בגט רוסטיק, ממרח מיונז מתובל וחביתה עם עירית, פרמזן ובצל סגול. רבע שעה לכריך שהוא אחלה ארוחה

|mako אוכל| פורסם07:35
כריך חביתה עם ממרח מיונז ועשבי תיבול (צילום: אסף רונן, mako אוכל)
צילום: אסף רונן, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

למיונז:

  • 3 כפות מיונז
  • כף שמן זית
  • כפית עירית קצוצה

לחביתה:

  • 2 ביצים
  • קורט מלח
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • כף עירית קצוצה
  • בצל סגול קטן, פרוס לטבעות
  • 2 כפות שמן זית

להגשה:

  • חצי בגט רוסטיק
  • כמה עלי בזיליקום טרי
  • עגבנייה פרוסה

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי ממרח המיונז.

2טורפים את הביצים עם מלח, פרמזן ועירית, מוסיפים את טבעות הבצל הסגול ומטגנים במחבת חמה עם שמן הזית למשך דקה. הופכים ומטגנים לעוד כחצי דקה.

3חוצים את הבגט ומורחים בממרח המיונז. מניחים את החביתה, מסדרים את פרוסות העגבנייה והבזיליקום ומגישים.

לבלוג של שי

>> בפעם שעברה הכנו סלט עגבניות עם גבינת חלומי, אם בא לכם משהו לצד הכריך

>> 5 מתכונים עד 3 מרכיבים עומדים לניסיון. לא כולם עומדים בו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il