
המצרכים (8 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרצועות דקות (גפרורים). 2מערבבים בקערה את התפוחים עם הלימון והמים. 3פורסים את הסלרי לעיגולים דקים ואת האננס לקוביות ומניחים בקערה נפרדת. 4קוצצים דק את אגוזי הפקאן ומוסיפים לקערה. 5מסננים ומייבשים היטב את התפוחים ומוסיפים גם אותם לקערה. 6מוסיפים את המיונז, מערבבים קלות ומוסיפים מלח במידת הצורך. 7בצלחת הגשה מניחים עלי חסה, עליהם את הסלט, מפזרים את אגוזי הפקאן והחמוציות, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |