אוכל
אוכל
מיונז

סלט וולדורף

מחפשים מנות ראשונות שוות? קבלו את סלט הוולדורף הקלאסי הזה, שעושה יופי של סיפתח לכל ארוחה חגיגית. הבונוס: אפשר אפילו להכין אותו מראש

|mako אוכל| פורסם10:55
סלט וולדורף (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.3165reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • 4 תפוחי עץ חמוצים
  • מיץ מלימון אחד
  • חצי כוס מים
  • 4 גבעולי סלרי אמריקאי בהירים
  • קופסת שימורים אננס (או אננס טרי, אם משיגים)
  • 50 גרם אגוזי פקאן
  • 6 כפות מיונז
  • מלח

לקישוט:

  • עלי חסה (ערבית)
  • 50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
  • 50 גרם חמוציות

אופן ההכנה:

1קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרצועות דקות (גפרורים).

2מערבבים בקערה את התפוחים עם הלימון והמים.

3פורסים את הסלרי לעיגולים דקים ואת האננס לקוביות ומניחים בקערה נפרדת.

4קוצצים דק את אגוזי הפקאן ומוסיפים לקערה.

5מסננים ומייבשים היטב את התפוחים ומוסיפים גם אותם לקערה.

6מוסיפים את המיונז, מערבבים קלות ומוסיפים מלח במידת הצורך.

7בצלחת הגשה מניחים עלי חסה, עליהם את הסלט, מפזרים את אגוזי הפקאן והחמוציות, ומגישים.

>> לכל המתכונים לפסח

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il