
המצרכים (5 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות (לא טורבו). 2חותכים את הבצק לצורה הרצויה – אפשר בעזרת כוס. 3מניחים נייר אפייה משומן על תבנית, מסדרים עליו את עיגולי הבצק, מרססים בשמן (או מורחים בביצה טרופה) ואופים 15 דקות. 4בינתיים פורסים את הבצל לרצועות, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים עד למידה הרצויה. 5תוך כדי הטיגון מציבים עוד מחבת קטנה עם טיפה שמן ומכינים ביצת עין או חביתה (אם השתמשתם בחותכן ממתכת אפשר להכין בו גם את הביצה, כך שהיא תצא באותו גודל וצורה. רק לא לשכוח לשמן את הדפנות). 6מוציאים את המאפים הקטנים מהתנור כשהם זהובים ובוצעים לרוחב – לא צריך סכין, הבצק הזה מתמסר בקלות. 7מורחים מעט מיונז וחרדל על ה"פרוסה" התחתונה, מניחים ביצה, מפזרים בצל, ממליחים ואוכלים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |