
תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי מתוקאיך לא חשבו על זה קודם? מערבבים רוטב צ'ילי מתוק עם מיונז, שנותן מעטפת עסיסית ופריכה לכל ביס![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את הצ'ילי והמיונז. 2שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים למקלות. מערבבים עם הרוטב, וממליחים. 3מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. 4אחרי 35 דקות מסירים את הנייר ובודקים אם תפוחי האדמה התרככו. אם כן – מחזירים אותם לא מכוסים לתנור לשיזוף של עוד 7 דקות. אם לא – מחזירים מכוסה לתנור ובודקים שוב אחרי 10 דקות. * המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |