אוכל
אוכל
מיונז

תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי מתוק

איך לא חשבו על זה קודם? מערבבים רוטב צ'ילי מתוק עם מיונז, שנותן מעטפת עסיסית ופריכה לכל ביס

|mako אוכל| פורסם11:17
תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי מתוק (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.950reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • שלושת רבעי כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות מיונז
  • קילו תפוחי אדמה עם קליפה אדומה (כ-5 יחידות)
  • מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את הצ'ילי והמיונז.

2שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים למקלות. מערבבים עם הרוטב, וממליחים.

3מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

4אחרי 35 דקות מסירים את הנייר ובודקים אם תפוחי האדמה התרככו. אם כן – מחזירים אותם לא מכוסים לתנור לשיזוף של עוד 7 דקות. אם לא – מחזירים מכוסה לתנור ובודקים שוב אחרי 10 דקות.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא

>> כל המתכונים לפסח

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il