מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

הפחזניות שיסדרו אתכם בסוכה

דמיינו את עצמכם יושבים בסוכה. עכשיו דמיינו לידכם מגש גדול, שעליו מסודרות שלל פחזניות קטנטנות ויפות, בתוך כל אחת תלולית מכובדת ונאה של קרם וניל. עכשיו קחו את המתכון הזה ותדליקו תנור, האושפיזין מחכים

|mako אוכל| פורסם07:20
הפחזניות שיסדרו אתכם בסוכה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • רבע כפית מלח
  • כוס + כף וחצי קמח
  • 3 ביצים גדולות

לקרם:

  • מכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל)
  • שקית פודינג בטעם וניל צרפתי
  • חצי כוס חלב
  • אבקת סוכר, לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר את החלב, החמאה והמלח עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מניחים לצינון של 5 דקות.

כל המתכונים לסוכות

פחזניות - שלב הכירייםפחזניות - שלב הכיריים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

2מעבירים את הבצק לקערת המיקסר.

3מוסיפים את הביצים לתערובת, אחת בכל פעם. אחרי כל הוספה מערבבים במיקסר עם וו גיטרה, ורק כשהביצה נטמעת מוסיפים את הבאה אחריה.

4מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים פחזניות על תבנית מרופדת נייר אפייה.

5מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הפחזניות 25-30 דקות.

פחזניות - שלב התנורפחזניות - שלב התנור|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

6מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג והחלב לקרם יציב, ומעבירים לשקית זילוף.

7כשהפחזניות קרות, יוצרים חור בתחתית של כל פחזנית וממלאים בקרם (אפשרות נוספת: חוצים את הפחזניות וממלאים בקרם).

8מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

תגיות:פחזניות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il