
הפחזניות שיסדרו אתכם בסוכהדמיינו את עצמכם יושבים בסוכה. עכשיו דמיינו לידכם מגש גדול, שעליו מסודרות שלל פחזניות קטנטנות ויפות, בתוך כל אחת תלולית מכובדת ונאה של קרם וניל. עכשיו קחו את המתכון הזה ותדליקו תנור, האושפיזין מחכיםאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם20/09/1807:20 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
לקרם:
אופן ההכנה:1מחממים בסיר את החלב, החמאה והמלח עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מניחים לצינון של 5 דקות. פחזניות - שלב הכיריים|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל2מעבירים את הבצק לקערת המיקסר. 3מוסיפים את הביצים לתערובת, אחת בכל פעם. אחרי כל הוספה מערבבים במיקסר עם וו גיטרה, ורק כשהביצה נטמעת מוסיפים את הבאה אחריה. 4מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים פחזניות על תבנית מרופדת נייר אפייה. 5מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הפחזניות 25-30 דקות. פחזניות - שלב התנור|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל6מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג והחלב לקרם יציב, ומעבירים לשקית זילוף. 7כשהפחזניות קרות, יוצרים חור בתחתית של כל פחזנית וממלאים בקרם (אפשרות נוספת: חוצים את הפחזניות וממלאים בקרם). 8מפדרים באבקת סוכר ומגישים. תגיות:פחזניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |