
השבוע הייתי מאוד עסוקה - אבל עדיין, חייבים להכין עוגת שישי לילדים (ולכם). לא רציתי לעשות סתם עוד עוגת שוקולד מהירה, וחיפשתי עוגה שמצד אחד תהיה קלה להכנה ומצד שני מי שיטעם אותה יחשוב שהשקעתי. אתם יודעים מה? אני חושבת שהצלחתי. המצרכים :לתבנית עגולה מספר 24:
לסירופ:
לציפוי:
אופן ההכנה:1שלב ראשון בעוגת סברינה: מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים. 2מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הווניל. 3טורפים במזלג את החלמונים עם אבקת האפייה, השמן והאגוזים הטחונים. 4מאחדים את שתי התערובות ומוסיפים את פירורי הלחם והקמח. 5אופים ב-170 מעלות 10 דקות. 6בינתיים מבשלים יחד את חומרי הסירופ על אש קטנה, ומניחים לנוזלים להצטמצם קצת. כשהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה מיד את הסירופ החם. מניחים להצטנן. 7מקציפים את חומרי הציפוי יחד ומורחים על עוגת הסברינהלאחר שהתקררה. אפשר לקשט ברוטב פטל או אוכמניות, או להגיש ככה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |