אוכל
אוכל טוב

טוסט חלה מטוגן עם אמנטל וביצת עין

מזמן עברנו את הגיל שבו מפתחים רעב באמצע הלילה וסוגרים פינה עם שקית תפוצ'יפס. וזה לא שאנחנו לא חוטאים במאנץ' לילי, פשוט הבנו שמגיע לנו יותר: טוסט אמנטל במחבת עם ממרח חמאה וביצת עין נוטפת יעשה את העבודה

|mako אוכל| פורסם07:24
טוסט חלה מטוגן (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.5100reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 כפות ממרח חמאה לטיגון החלה
  • 2 פרוסות חלה
  • כף ממרח פסטו
  • 2 פרוסות גבינת אמנטל
  • עגבנייה, פרוסה
  • כפית ממרח חמאה לטיגון ביצת העין
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת, מוסיפים שתי כפות ממרח חמאה ומטגנים את פרוסות החלה משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים מהמחבת.

2מורחים את אחת הפרוסות בפסטו, מניחים גבינת אמנטל ועליה פרוסת עגבנייה וסוגרים עם הפרוסה השנייה.

3מחזירים את הכריך למחבת ומטגנים שוב עד שהגבינה נמסה.

4מכינים ביצה עין: מחממים מחבת, מוסיפים כפית ממרח חמאה ושוברים פנימה את הביצה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את האש ומטגנים עד לדרגה שאוהבים.

5מניחים את הטוסט בצלחת, מניחים עליו בעדינות את ביצת העין - וזוללים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il