
ריזוטו ירוקים בחמאת לימוןמחפשים ארוחה צמחונית ומאוזנת? נדמה לנו שמצאנו את האחת בשבילכם: ריזוטו עם בצלים ושום, שמעליו תבשיל חמאתי ריחני ומזין של ירקות ירוקים. בקיצור, ייתכן שנמצא המתכון שיגרום לנו להכין ריזוטו![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
לירוקים:
אופן ההכנה:1מחממים סיר עם ממרח חמאה לייט ומאדים את השאלוט בלי להזהיב. מוסיפים תימין, שום ואורז ומטגנים יחד תוך כדי ערבוב. מוסיפים את היין ומניחים לו להתאדות כליל. 2מוסיפים כוס מרק ותרד, ובוחשים בכף עץ. כשהמרק נספג מוסיפים עוד כוס מרק, בוחשים שוב וחוזר חלילה. מבשלים עד שהאורז רך. אם היינו מכירים את התוספת הירוקה הזאת, היינו מכינים אותה מזמן|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3הירוקים: מקפיצים את הירקות במחבת חמה עם ממרח חמאה לייט. מוסיפים מיץ וקליפת לימון ומגישים מעל הריזוטו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |